Flaş Eto'o kararı!

Eto'o için af çıktı

Flaş Eto'o kararı!
Antalyaspor’da süresiz olarak kadro dışı bırakılan yıldız futbolcu Samuel Eto’o, yönetim kurulu kararıyla affedildi.

Kulüp Başkanı Ali Şafak Öztürk, bugün düzenlediği basın toplantısıyla bu karar ile alakalı detayları açıkladı. Kadro dışı kararının verilmesinin ardından Eto’o’nun alt yapıyla antrenmanlara başladığını hatırlatan Başkan Öztürk, "Sosyal medyadaki paylaşımlarından dolayı kadro dışı kaldı. Yaptığı paylaşımın sebebini sorduk. Bu paylaşımın ve verdiği cevabın sebeplerini de değerlendirdik. Kendisinin de pişman olduğu durumlar var. Paylaşımlarının yönetimi hedef almadığını ve hatalı olduğu yönler olduğunu ifade etti. Biz kendisini yeniden takıma aldık" dedi.

Eto’o’nun önemli bir oyuncu olduğunu, ırkçılıkla ilgili ithamların çok ağır ve dikkat edilmesi gereken konular olduğuna işaret eden Başkan Öztürk, "Sadece bu oyuncu için değil dünya üzerindeki oyuncular için çok önemli konular. Biz oyuncumuzun daha dikkatli davranacağını ve takıma katkı vereceğine inanıyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler