Fırtına'yı sahada kim estirecek

YENİ sezon hazırlıklarını Isparta Davraz’da sürdüren Trabzonspor’da forvet sıkıntısı baş gösterdi. Hemen hemen her bölge için alternatif oyuncusu bulunan bordo mavililerde santrafor bölgesinde ise tam bir kaos yaşanıyor.18 Temmuz’da Darry City ile UEFA Av

Fırtına'yı sahada kim estirecek

YENİ sezon hazırlıklarını Isparta Davraz’da sürdüren Trabzonspor’da forvet sıkıntısı baş gösterdi. Hemen hemen her bölge için alternatif oyuncusu bulunan bordo mavililerde santrafor bölgesinde ise tam bir kaos yaşanıyor.

18 Temmuz’da Darry City ile UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçı oynayacak ve 13 Temmuz'a kadar futbolcu litesini UEFA'ya teslim edecek olan Trabzon’da henüz etkili bir santrafor bulunmuyor.

Yeni transfer Batuhan Karadeniz’in fazla kiloları ve formsuzluğu nedeniyle tam olarak hazır olmaması, Emre Güral’ın Metalurg ile oynanan hazırlık maçında sakatlanması ,Paulo Henrique’nin takımda kalıp kalmayacağının kesinleşmemesi ,Halil Altıntop7un takımdan ayrılması ve Jankoya kulüp bulmasının söylenmesi teknik direktör Mustafa Reşit Akçay’ı da kara kara düşündürüyor.

13 Temmuz’a kadar UEFA’ya kadro listesini göndermesi gereken bordo mavililerin önümüzdeki hafta bir forvet transferi yapıp yapmayacağı merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor