Fırtınaya durmak yok

Avrupa Ligi Play-Off karşılaşmasında Arnavutluk ekibi Kukesi'yi 2-0'la geçerek bir üst tura yükselmek adına büyük bir şans yakalayan Trabzonspor ligin 2. haftasındaki Rizespor maçının hazırlıklarına bugün başlıyor.Beşiktaş yenilgisinin kendilerinde oluştu

Fırtınaya durmak yok

Avrupa Ligi Play-Off karşılaşmasında Arnavutluk ekibi Kukesi'yi 2-0'la geçerek bir üst tura yükselmek adına büyük bir şans yakalayan Trabzonspor ligin 2. haftasındaki Rizespor maçının hazırlıklarına bugün başlıyor.

Beşiktaş yenilgisinin kendilerinde oluşturduğu huzursuzluğu Rizespor karşısında telafi etmek isteyen Trabzonspor, taraftarların önünde görkemli bir galibiyet almak istiyor. Dünü izin yaparak geçiren Bordo-Mavililer, iç sahadaki ilk lig maçının hazırlıklarına bugün başlayacak. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde kampa girecek olan Karadeniz Fırtınası saat 19.00'da basına ve taraftara kapalı olarak taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleşecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler