Fırtınanın penaltı yasağı sürüyor

Trabzonspor dün Spor Toto Süper Lig maçında Kasımpaşa'ya yenilerek zirve yolunda yara aldı. Bu maçla birlikte ilginç bir istatistik de ortaya çıktı.Bordo-mavililer dün karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında bir pozisyonda penaltı bekledi. 47. dakika

Fırtınanın penaltı yasağı sürüyor

Trabzonspor dün Spor Toto Süper Lig maçında Kasımpaşa'ya yenilerek zirve yolunda yara aldı. Bu maçla birlikte ilginç bir istatistik de ortaya çıktı.

Bordo-mavililer dün karşılaşmanın ikinci yarısının hemen başında bir pozisyonda penaltı bekledi. 47. dakikada etkili gelişen Trabzonspor atağında sol kanatta Henrique'nin ceza alanına hareketlenen Olcan'a pasında bu futbolcu Kasımpaşa'nın kalecisi İsaksson'dan sıyrılmak isterken ceza alınının içinde yerde kaldı. İsaksson topla birlikte Olcan'ın ayağına da müdahale etti. Trabzonsporlu futbolcular hakem Özgür Yankaya'ya itiraz ettiler.

Ancak Yankaya geleneğe uyarak oralı bile olmadı. Çünkü bordo- mavili takım Süper Lig'de 2 sezondur penaltı kullanmadı.

Fırtına en son penaltıyı 28.4.2012 tarihinde Süper Final maçında G.Saray'a karşı kullanmıştı. Colman topu ağlara yollamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler