Fırtınanın Arena planı hazır

Trabzonspor'un hocası Mustafa Akçay, uzun bir aradan sonra İstanbul'dan zaferle dönmenin planını yaptı. Başarılı çalıştırıcı, Malouda'nın yokluğunda orta sahada Adrian görev yapacak. Galatasaray'ın tüm maçlarını analiz eden Akçay, öğrencilerine yapması ge

Fırtınanın Arena planı hazır
Trabzonspor'un hocası Mustafa Akçay, uzun bir aradan sonra İstanbul'dan zaferle dönmenin planını yaptı. Başarılı çalıştırıcı, Malouda'nın yokluğunda orta sahada Adrian görev yapacak. Galatasaray'ın tüm maçlarını analiz eden Akçay, öğrencilerine yapması gerekenleri tek tek anlattı. Savunmada Mustafa ve onun partneri olması beklenen Aykut'a çok özel talimatlar verdi.
 
Kanat akınları planda büyük rol oynayacak. Seyirci baskısını da hesaba katan Bordo-Mavililer’in kurmayları, “Bu durumu kendi lehimize çevirmek için sabırlı bir oyun şart” mesajlarını yolladı.
 
Trabzonspor’da nefesler tutuldu, Galatasaray maçı için geri sayım hızlandı. Uzun bir aradan sonra İstanbul’dan zaferle dönmenin planlarını yapan teknik direktör Mustafa Akçay, Sarı-Kırmızılı rakip hakkında edindiği izlenimleri tek tek öğrencileriyle paylaştı, çok özel görevler verdi. Orta sahada Malouda’nın yokluğunda ne yapacağı merak konusu olan Fırtına’nın hocası, bu noktada forveti destekleyecek serbest adam olarak Adrian’ı belirledi. Polonyalı futbolcunun tıpkı Malouda gibi skor üretme özelliğinden de yararlanacak olan Akçay, duran topları da Adrian ile Colman arasında bölüştürdü.
 
Olcan ve Yusuf
 
Drogba, Burak ve Umut Bulut gibi önemli forvet elemanlarına sahip olan Galatasaray akınlarına karşı koyacak 2 kritik oyuncu Mustafa ve Aykut ile de Trabzonspor’un hocası özel olarak ilgilendi. Sık sık oyuncularına yapması gerekenleri anlatan Mustafa Akçay, savunmasının solunda ise büyük olasılıkla genç Kadir’i görevlendirecek.
 
Defans hattının çok fazla tehlike yaşamaması için Akçay’ın düşündüğü bir başka plan da hücum etkinliğini artırarak rakibe nefes aldırmamak. O nedenle kanatlarda şans bulacak Olcan Adın ve Yusuf Erdoğan, Aslan’ın zayıf karnı olarak görülen bu noktalardan sık sık bindirmeler yapacak. Arena’daki seyirci atmosferini de düşünün Bordo-Mavililer’in kurmayları, “Baskıyı kendi lehimize çevirmek için sabırlı ve kontrollü bir futbol oynamalı, bu sayede taraftarın rakibimizi baskıya sokmasına zemin hazırlamalıyız” mesajlarını verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler