Fırtına'dan galibiyet sözü!

Trabzonsporlu oyuncular, kendi aralarında yaptıkları konuşmada kalan haftaların hedefini belirledi: Kupada ve ligdeki 7 maçta 7 galibiyet. Bunun sonucunda 1 kupa, ilk 5!Bordo-Mavililer, kâbus gibi geçen sezonu en iyi şekilde bitirmekte kararlı. Herkesin a

Fırtına'dan galibiyet sözü!

Trabzonsporlu oyuncular, kendi aralarında yaptıkları konuşmada kalan haftaların hedefini belirledi: Kupada ve ligdeki 7 maçta 7 galibiyet. Bunun sonucunda 1 kupa, ilk 5!

Bordo-Mavililer, kâbus gibi geçen sezonu en iyi şekilde bitirmekte kararlı. Herkesin aklı kupada olsa da futbolcular lig için de iddialı. Başta takım kaptanları olmak üzere, oyuncular kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda hedeflerini belirledi. Buna göre kupada önce Sivas engeli aşılacak ve finale yükselinecek. Ardından bu turda rakip kim olursa olsun galibiyete ulaşılacak. Ligde ise kalan 5 maçın 5’i de kazanılacak, 15 puan toplanacak. Yani Bordo-Mavililer, sezonun geri kalanında 2’si kupa, 5’i lig olmak üzere çıkacağı 7 maçtan da zaferle ayrılma konusunda kararlı. Bunun Fırtına’ya getirisi ise Türkiye Kupası’nı müzeye götürmek, Süper Lig’i rakiplerinin performanslarına bağlı olarak ilk 5’te tamamlamak ve önümüzdeki sezon Avrupa Ligi’nde oynama bileti olacak. Böylece sezon boyunca üzdükleri taraftarlara da kendilerini affettirmiş olacaklar. Futbolcular bu hedeflerini Tolunay Kafkas’la da paylaştı. 45 yaşındaki teknik adam, öğrencilerinin hırsı ve inançları nedeniyle fazlasıyla mutlu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor