Fırtınada Yusuf seferberliği

Trabzonspor son dönemde gösterdiği performansla parlayan Yusuf'u rakiplere kaptırmamak için harekete geçti.Bordo-Mavili yönetim sezon başında 1461 Trabzon'dan kiralık olarak gelen genç futbolcuya yıllık 250 bin TL ödüyor. Genç futbolcunun gösterdiği inanı

Fırtınada Yusuf seferberliği

Trabzonspor son dönemde gösterdiği performansla parlayan Yusuf'u rakiplere kaptırmamak için harekete geçti.

Bordo-Mavili yönetim sezon başında 1461 Trabzon'dan kiralık olarak gelen genç futbolcuya yıllık 250 bin TL ödüyor. Genç futbolcunun gösterdiği inanılmaz çıkıştan çok memnun kalan yönetim buna rağmen Yusuf'u rakip takımlara kaptırmaktan büyük endişe duyuyor. Daha önce Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Engin Baytar ve Egemen gibi isimleri 3 büyükler'e kaptıran Bordo-Mavili yönetim aynı sıkıntıyı yaşamamak için Yusuf'a yeni bir sözleşme yapmayı planlıyor.

MUTLULUK DUYARIM

Trabzonspor Yönetimi'nin Yusuf'un ücretini yıllık 1 milyon TL'ye yükseltmesi bekleniyor. Bordo- Mavili futbolcu Trabzonspor'dan ayrılmayı hiçbir zaman düşünmediğini dile getirerek, "Bu camiada olmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum. Trabzonspor'la yeni sözleşme yapmak beni çok sevindirir" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler