Fırtınada yeni hedef belirlendi

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Milli ara sonrası takımına yeni hedefi gösterdi.Bordo-mavililer, Sivasspor maçıyla başlayacak serüvende 3 gün arayla Legia Warszaw, Kasımpaşa, Elazığspor, Legia Warszaw ve son olarak Gençlerbirliği ile devam ede

Fırtınada yeni hedef belirlendi

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Milli ara sonrası takımına yeni hedefi gösterdi.

Bordo-mavililer, Sivasspor maçıyla başlayacak serüvende 3 gün arayla Legia Warszaw, Kasımpaşa, Elazığspor, Legia Warszaw ve son olarak Gençlerbirliği ile devam edecek maratonda 22 günde 6 maç oynayarak, Avrupa'da ve Ligdeki kaderinin gidişatını büyük bir ölçüde belirlemiş olacak.

UEFA Avrupa Lig'inde ve Spor Toto Süper Lig'de 22 günde üst üste kritik maçlar oynayan Trabzonspor, zorlu virajda istediğini alarak hem Avrupa'da hemde ligde iddiasını sürdürdü. Söz konusu periyotta oynadığı 7 lig maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak, 13 puanla lider ile arasında 3 puan bulunan bordo-mavililer, UEFA Avrupa Liginde ise averajla 4 puan ile 2. sırada yer aldı. Trabzonspor, milli ara sonrası yine benzer bir tablo ile karşı karşıya kalacak. Bordo-mavililer yine 220 günlük zaman diliminde 3 günde bir maç oynayacak ve Spor Toto Süper Lig ile UEFA Avrupa Lig'indeki kaderinin yol haritasını büyük bir ölçüde belirlemiş olacak.

AKHİSAR MAĞLUBİYETİ SONRASI LİG'E VERİLEN MİLLİ ARADA GÜÇLENDİ

Trabzonspor, 1 Eylül'de deplasmanda oynadığı Akhisar Belediyespor'a 3-0 mağlup olmasının ardından lig'e verilen araya keyifsiz girmişti. Yapılan hataları ve eksikleri giderme noktasında büyük bir çalışma temposu içine giren Karadeniz ekibinde teknik direktör Mustafa Akçay ve ekibi alınan mağlubiyet sonrası analizler yaparak milli arada takımı iyi hazırladı ve sonrasında Karabükspor'u ve Kayserispor'u 1-0, Torku Konyaspor 2-0, Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalırken, Apollon Limassol'u 2-1 ve Lazio ile 3-3 berabere kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor