Fırtınada tek düşünce Avrupa

Teknik direktör Ersun Yanal'ın takımın başına gelmesinin ardından, Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Galatasaray'ı farklı yenerek, aylar sonra camianın yüzünü güldüren Trabzonspor, Avrupa'da Metalist Kharkiv karşısında bir üst tur vizesi alarak kötü günl

Fırtınada tek düşünce Avrupa

Teknik direktör Ersun Yanal'ın takımın başına gelmesinin ardından, Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Galatasaray'ı farklı yenerek, aylar sonra camianın yüzünü güldüren Trabzonspor, Avrupa'da Metalist Kharkiv karşısında bir üst tur vizesi alarak kötü günleri tamamen geride bırakmak istiyor.

Ersun Yanal'ın gelişinin ardından yeni bir hava yakalayan Trabzonspor, olumlu havanın devamı için UEFA Avrupa Ligi L Grubu 5. maçında evinde oynayacağı Metalist Kharkiv karşılaşmasını kazanarak adını bir üst tura yazdırmayı hedefliyor. Deplasmanda Galatasaray maçını 3-0 kazanarak aylar sonra yüzlerin güldüğü camiada yakalanan büyük morali Avrupa'da sürdürmek isteyen Karadeniz ekibi, eski günlerin kötü izlerini silerek yoluna emin adımlarla ilerlemeyi amaçlıyor.

"YOLUMUZ UZUN"

Ligde ve Avrupa’da 3 günde bir maç oynayan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, oyuncularıyla sürekli bir araya gelerek motivasyon artırıcı çalışmalar yapıyor. Oyuncularını ligde elde edilen 3-0'lık Galatasaray galibiyetinin havasından çıkartıp Avrupa'ya motive etmeye çalışan tecrübeli teknik adamın, "Uzun bir yolculuğa çıktık. Elde edilen her başarı bize mutluluk getirecektir. Sevgi ortamı sağlayacaktır. Güvenimizi artıracaktır. O yüzden çok çalışıp, camiamızın beklediği başarıları elde etmeliyiz” diyerek oyuncularını zorlu yolculuğa motive ettiği öğrenildi.

Metalist Kharkiv'in maç kasetlerini izleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, rakibin eksi ve artı yönlerini takımına anlatıyor. Futbolda her zaman yeni başarılara ihtiyaç duyulduğunu oyuncularıyla yaptığı toplantılarda paylaşan Yanal, bir futbol takımı için rehavetin en büyük rakip olduğunu belirtti. Metalist, maçını kazanmaları halinde Avrupa’da bir üst tura çıkmayı garantileyeceklerini vurgulayan Yanal'ın, oyuncularına, "Ligi arkanızda bırakın ve yüzünüzü Avrupa’ya dönün" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler