Fırtınada moralsiz idman

Süper Final maçının üçüncü haftasında dün akşam Avni Aker Stadı’nda Galatasaray’a 4-2 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, zaman kaybetmeden Çarşamba günü deplasmanda yine Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına mora

Fırtınada moralsiz idman

Süper Final maçının üçüncü haftasında dün akşam Avni Aker Stadı’nda Galatasaray’a 4-2 mağlup olarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, zaman kaybetmeden Çarşamba günü deplasmanda yine Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına moralsiz bir şekilde başladı.

 

Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretinde Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapılan antrenmana hafif sakatlığı bulunan Halil Altıntop takımdan ayrı olarak kondisyon salonunda çalıştı.

 

Teknik direktör Şenol Güneş antrenman öncesinde ise futbolcularla saha ortasında yaklaşık 15 dakika görüştü. Galatasaray maçında eksiklerini futbolcularına anlatan güneş, oyuncuların dikkatli olmasını istedi.

 

Güneş, ceza sahası önünde faullerin gol pozisyonu oluşturduğuna dikkat çekerek, ikili mücadelelerde faul yapılmamasını istedi.

 

Galatasaray maçında forma giyen oyuncular saha kenarında yürüyüş yaparken, diğer oyuncular ise dar alanda pas çalışması yaptı. Bordo-Mavililer idmanın son bölümünde taktik çalışması yaptılar.

 

Trabzonspor yarın Galatasaray maçı hazırlıklarına basına ve taraftarlara kapalı olarak kaldığı yerden devam edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler