Fırtına ülke puanını sırtladı

Avrupa Ligi'nde bu sezon tarihi bir başarı yakalayan Trabzonspor, ülke puanına 15.5'lik bir katkı sağladı.Gruplardan çıkana kadar yenilgi yüzü görmeyen Bordo-Mavililer, bu performansıyla ülke puanına da büyük bir katkı sağlamış oldu. Fenerbahçe ve Beşikta

Fırtına ülke puanını sırtladı

Avrupa Ligi'nde bu sezon tarihi bir başarı yakalayan Trabzonspor, ülke puanına 15.5'lik bir katkı sağladı.

Gruplardan çıkana kadar yenilgi yüzü görmeyen Bordo-Mavililer, bu performansıyla ülke puanına da büyük bir katkı sağlamış oldu. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın ceza aldığı, Bursaspor’un elemelerde Avrupa’ya veda ettiği bu sezon Trabzonspor, Galatasaray ile birlikte ülke puanını kurtaran takım oldu.

Bordo-Mavililer, oynadığı 13 karşılaşmada aldığı 9 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi ile ülke puanına 15.5’lik bir katkı sağladı. Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmayı başaran Galatasaray da 14 puan kazandırdı.

Trabzonspor ve Galatasaray’ın başarısı sayesinde şu anda ülke sıralamasında 11. durumda yer alan Türkiye, büyük bir sürpriz olmazsa önümüzdeki sene de bu konumunu koruyacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler