Fırtına Trabzon'a yaralı döndü

Kupada Beşiktaş'a, ligde ise Fenerbahçe'ye mağlup olan Bordo-mavili takımda sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu ise düşündürmeye başladı. 134 gün sonra ligde ikinci yenilgisini alan Trabzonspor, 168 gündür süren dış saha yenilmezliği isi son buldu. 25 Oca

Fırtına Trabzon'a yaralı döndü

Kupada Beşiktaş'a, ligde ise Fenerbahçe'ye mağlup olan Bordo-mavili takımda sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu ise düşündürmeye başladı. 134 gün sonra ligde ikinci yenilgisini alan Trabzonspor, 168 gündür süren dış saha yenilmezliği isi son buldu. 25 Ocak Salı günü İstanbul'a giden Trabzonspor kafilesi dün akşam saatlerinde Trabzon'a döndü. Bugünü izinli geçirecek olan Bordo-mavili takım, Medical Park Antalyaspor maçı hazırlıklarına yarın akşam yapacağı antrenmanla başlayacak. 1 haftadır İstanbul'da bulunan Trabzonspor, şehre yaralı döndü. İlk olarak Ziraat Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile karşılaşan Trabzonspor rakibine 2-1 mağlup olarak kupa dışında kaldı.


Güneş, Siyah-beyazlı takım karşısına kadroda rotasyon yaparak çıkması üzerine eleştirilere maruz kalmıştı. Ardından ligde Fenerbahçe ile karşılaşan Bordo-mavili takım hem futbol olarak hem de sonuç olarak hüsrana uğradı. Ezeli rakibine 2-0 mağlup olan Bordo-mavililer zirve yarışında önemli bir avantajı kaybetti. İkinci yarının ilk maçında Ankaragücü ile sahasında 1-1 berabere kalarak moral bozukluğu yaşayan Trabzonspor, Fenerbahçe'ye de yenilirek şampiyonluk yarışında iki haftada 5 puan kaybetti.

EGEMEN FAKTÖRÜ
Fenerbahçe maçanın 19. dakikasında sakatlanarak oyundan alınan Egemen Korkmaz'ın durumu ise yapılacak olan kontrollerden sonra netlik kazanacak. Oyundan çıkmasıyla birlikte 19 ve 23. dakikada peş peşe goller yiyen Trabzonspor savunmasının önemli isminin durumu ise teknik direktör Şenol Güneş'i ilerleyen haftalar için düşündürmeye başladı.

ANTALYASPOR MAÇINDA GLOWACKİ VE TAYFUN YOK
Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasının hakemi Bünyamin Gezer ise verdiği kartlarla dikkat çekti. Bordo-mavili takımda Burak, Colman, Jaja ve Cale sarı kart gören oyuncular olurken, Glowacki ve Tayfun ise kırmızı kart görerek oyun dışında kaldılar. Glowacki ve Tayfun Antalyaspor maçında forma giyemeyecekler.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor