Fırtına seriyi sürdürmek istiyor

Teknik direktör Mustafa Akçay'ın takımın başına gelmesinden sonra evinde maç kaybetmeyen Trabzonspor, Beşiktaş karşısında da bu geleneğini sürdürmek istiyor.Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Beşiktaş'ı konuk e

Fırtına seriyi sürdürmek istiyor

Teknik direktör Mustafa Akçay'ın takımın başına gelmesinden sonra evinde maç kaybetmeyen Trabzonspor, Beşiktaş karşısında da bu geleneğini sürdürmek istiyor.

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının ilk maçında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Beşiktaş'ı konuk edecek olan Trabzonspor, rakibi karşısında evinde oynadığı maçlarda yenilmezlik geleneğini sürdürmeyi hedefliyor. Akçay yönetiminde bordo- mavililer, bu sezon sahasındaki 15 resmi maçta, 11 galibiyet, 4 beraberlik alarak rakiplerine galibiyet yüzü göstermedi.

342 GÜNDÜR YENİLMİYOR

Ligde geçen sezon 17 Şubat 2013'te Fenerbahçe ile oynadığı karşılaşmayı 3-0 kaybeden bordo -mavililer, o tarihten itibaren 342 gündür Hüseyin Avni Aker Stadı'nda mağlubiyet yüzü görmedi. Bordo- mavililer, söz konusu dönemde Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi'nde yaptığı 22 maçta, 17 galibiyet ve 5 beraberlik elde etti. Bordo-mavili takım söz konusu maçlarda 49 gol atarken, kalesinde 16 gol gördü.

MUHTEMEL İLK 11

Trabzonspor, yarın Beşiktaş ile oynayacağı maça muhtemel şu ilk on bir ile çıkması bekleniyor. ,

Onur, Bosingwa, Mustafa Yumlu, Aykut Demir, Kadir Keleş, Zokora, Adrian, Olcan, Malouda, Yusuf Erdoğan ve Henrique.

Cezalı olan Colman ve sakatlığı bulunan Sol Bamba'nın bu maçta forma giymesi beklenmiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler