Fırtına ringe çıkıyor!

Ringlerin Fırtınası Aydın, 22 Mart Cuma günü Almanyanın başkenti Berlin de, eski Avrupa Şampiyonu italyan boksör Giuseppe Lauri ile karşılaşacak, Lauri profesyonel ringlerde 64 maçın 34ü nakavt olmak üzere 55ini kazanmış tecrübeli bir isim. Maç Eurosport

Fırtına ringe çıkıyor!

Ringlerin Fırtınası Aydın, 22 Mart Cuma günü Almanyanın başkenti Berlin de, eski Avrupa Şampiyonu italyan boksör Giuseppe Lauri ile karşılaşacak, Lauri profesyonel ringlerde 64 maçın 34ü nakavt olmak üzere 55ini kazanmış tecrübeli bir isim. Maç Eurosport ekranlarından 64 ülkede canlı yayınlanacak

NAKLEN VERİLECEK

WBC, Dünya Gümüş Kemer, Dünya kıtalar arası ve Avrupa Boks şampiyonu Trabzonlu Selçuk Aydın 22 mart tarihinde Berlin’de , İtalyalı tecrübeli boksör Giuseppe LAURI ile eleme maçına çıkacak. Tecrübeli boksör Selçuk Aydın, Almanya’da süren 3 haftalık hazırlık kampını tamamlayarak, maç gününe kadar hafif antrenmanlarla formunu korumaya çalışacak. Zorlu müsabaka Eurosport ekranlarından Türkiye saatiyle 21:00'da canlı olarak yayınlanacak.

Sevenlerimin duasını hissediyorum

Amerika’da yaşadığı şanssızlığın ardından kendini toparlamaya başladığını belirten Aydın, bu şanssızlığın göz önünde olmayan zeminleri de vardı, psikolojik yıpranma sakatlık ve uygulanan yanlış taktik neticesinde bizden daha zayıf olan rakibimize karşı yaşanılan hezimeti kaçınılmaz kıldı. Yaşanılan bu süreçte sevenlerimin beni daha çok motive etmesi, kaybolmaya yüz tutmuş motivasyonumu tekrar kazanmamı sağladı, onların dualarını hissediyorum, ve bu bana güç veriyor.İnsanlar hayatlarında inişler çıkışlar yaşayabiliyor ve bu yaşananların hayatımızı renklendiren faktörler olduğuna inanıyorum.Mağlubiyeti yaşamayan ,kazanmanın kıymetini bilemez. Karadeniz’in hırçın delikanlısı bundan sonra hayatımda yenilgiye yer yok dedi.

 Amerika’da yaptığım maçların ardından tekrar Almanya’da ringe çıkacak olmam, burdaki sevenlerimi çok mutlu etti, dün halka açık olarak yaptığımız basın toplantısına gösterilen ilgi bunun göstergesidir, Her ne kadar ülkemde bulunan ulusal İstanbul medyası bizi görmemek için gayret gösterse de biz mücadelemizi kendimiz ve sevenlerimiz için sürdüreceğiz, Yurtdışından ülkemize tatil için gelen bir rock müzik sanatçısını bir günde süperstar yapan İstanbul medyası, kendi ülkesinin sporcusuna verdiği yer ortadadır, Yurtdışında ''Karakafa'' Türk ve Müslüman, ülkemizde de Boksör ve Trabzonlu..Ne dışarda sahiplenildik nede kendi evimizde bunlar sitem değil sevenlerimle paylaşmak istediklerimdir, düşe kalka yürüyoruz bu zorlu yolda ve herşeye rağmen. Yaşasın TÜRKİYE.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor