Fırtına onlara karşı kopamıyor

Trabzonspor bu hafta Süper Lig’de Bursaspor ile 2-2 berabere kaldı. Trabzonspor böylece Süper Lig’in son 2 sezonunda Bursaspor’a karşı galibiyet alamadı.Trabzonspor geçen sezon Bursaspor ile oynadığı 2 maçta da yenilmişti. Sahasında 1-0, deplasmanda 3-2 k

Fırtına onlara karşı kopamıyor

Trabzonspor bu hafta Süper Lig’de Bursaspor ile 2-2 berabere kaldı. Trabzonspor böylece Süper Lig’in son 2 sezonunda Bursaspor’a karşı galibiyet alamadı.

Trabzonspor geçen sezon Bursaspor ile oynadığı 2 maçta da yenilmişti. Sahasında 1-0, deplasmanda 3-2 kaybeden Trabzonspor lig tarihinde de Bursaspor’a sahasında ilk kez kaybetmişti.

İki takım arasında lig tarihi boyunca oynanan 75 maçta 38 kez Trabzonspor 10 kez Bursaspor kazandı 27 maç berabere sona erdi.

Bursaspor bu sezon Süper Lig’de 20 puan toplarken daha çok deplasmanda başarılı oldu. İç sahada oynadığı 7 maçta 7 puan toplayan Bursaspor deplasmanda oynadığı 8 maçta 13 puan topladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor