Fırtına öncesi sessizlik! Oscar Cardozo...

Bordo-Mavililer’in tüm Avrupa’da ses getirerek kadrosuna kattığı Oscar Cardozo, kısa sürede taraftarların da sevgilisi haline geldi. Trabzonlular, Fenerbahçe maçında sakatlığı nedeniyle sahada göremedikleri tecrübeli forveti, yarın akşam Kasımpaşa önünde

Fırtına öncesi sessizlik! Oscar Cardozo...
Bordo-Mavililer’in tüm Avrupa’da ses getirerek kadrosuna kattığı Oscar Cardozo, kısa sürede taraftarların da sevgilisi haline geldi. Trabzonlular, Fenerbahçe maçında sakatlığı nedeniyle sahada göremedikleri tecrübeli forveti, yarın akşam Kasımpaşa önünde izlemek için sabırsız. Passolig’de yaşanan tüm sıkıntılara rağmen Bordo-Mavililer’in bu mücadeleye büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Yönetimde aksaklıkların bir daha yaşanmaması için önlem almaya çalışıyor. Taraftarın bu sabırsız bekleyişinin bir benzerini de Oscar Cardozo yaşıyor. Paraguaylı forvet, Avni Aker’deki ilk maçında Rostov filelerini sarsmıştı. Fenerbahçe karşısında ise sakatlığı nedeniyle forma giyememişti.
 
Paşa’yı gözüne kestirdi
Cardozo, yaklaşık 1 aylık aranın ardından Kasımpaşa maçıyla birlikte yeniden Hüseyin Avni Aker Stadı’nın çimlerine ayak basacak. Başakşehir karşısında Süper Lig’deki ilk golünü kaydeden Cardozo, Kasımpaşa önünde de Avni Aker’deki ilk lig golüne imza atmaya çalışacak. Maça 11’de başlayacak olan Paraguaylı oyuncu, bu mücadeleye özel olarak hazırlanıyor. Kondisyon açığını kapatmak için ekstra idmanlar yapıyor. Halilhodzic de öğrencisini,rakip savunmayla ilgili olarak sık sık bilgilendiriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor