‘Fırtına’ öncesi sessizlik!

 Trabzonspor’da kongrenin 25-26 Mayıs’ta yapılacağının resmen açıklanmasından sonra kulisler hareketlendi. Başkan adaylığını resmen açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Emre Aksoy çalışmalarına hız verirken, Medical Park Hastaneleri’nin sahibi

‘Fırtına’ öncesi sessizlik!

 

Trabzonspor’da kongrenin 25-26 Mayıs’ta yapılacağının resmen açıklanmasından sonra kulisler hareketlendi. Başkan adaylığını resmen açıklayan İbrahim Hacıosmanoğlu, Metin Atasoy ve Emre Aksoy çalışmalarına hız verirken, Medical Park Hastaneleri’nin sahibi Muharrem Usta’nın da adaylığa yeşil ışık yakması sonrasında tüm gözler Başkan Sadri Şener’in tavrına çevrildi.
 
TRABZON’A GELECEKLER
Atasoy, dün İstanbul’da eski yöneticiler ile bir araya gelip destek ararken, hafta sonunda Trabzon’da özellikle merkezin oylarını kazanmaya dönük olarak önemli isimler ile görüşecek. Başkan Şener ise adayları takip ederken, Usta’nın aday olması durumunda Trabzon’da karargah kuracağı ifade ediliyor. Hacıosmanoğlu’nun ise hafta sonundan sonra Trabzon’da kalarak kongre için çalışmalarına hız vereceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor