Fırtına Mustafa'yı aradı

Trabzonspor, deplasmanda Fenerbahçe ile golsüz berabere kalırken, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği'ne 3-2'lık skorlarla mağlup oldu.Bordo-mavililer, Spor Toto Süper Lig’in ilk 8 haftasında hem iç sahada, hem de dış sahada oynadığı 8 maçta kalesinde sadece 6 go

Fırtına Mustafa'yı aradı

Trabzonspor, deplasmanda Fenerbahçe ile golsüz berabere kalırken, Kasımpaşa ve Gençlerbirliği'ne 3-2'lık skorlarla mağlup oldu.

Bordo-mavililer, Spor Toto Süper Lig’in ilk 8 haftasında hem iç sahada, hem de dış sahada oynadığı 8 maçta kalesinde sadece 6 gol görürken, deplasmanda oynadığı son 2 maçta 6 gol görerek ligde kalesinde gördüğü gol sayısını 12'ye yükseltti.

Savunmada, Sivasspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrası 3 maç ceza alan Mustafa Yumlu'nun yokluğunu hissedildi.

MUSTAFA YUMLU ARANDI

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında oynanan Sivasspor maçında gördüğü kırmızı kart ile 3 maç ceza alan Mustafa Yumlu, Trabzonspor savunmasının aradığı isim oldu.

Yumlu'nun oynadığı maçlarda bordo-mavili takım, ilk 8 haftada 6 gol yerken, savunma oyuncusunun forma giymediği Kasımpaşa ve Gençlerbirliği maçlarında bordo-mavili takım 6 gol yedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor