Fırtına liderliğini sürdürecek

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Polonya'nın Legia Varşova takımıyla yarın sahasında karşılaşacak Trabzonspor, grupta henüz puanı bulunmayan rakibini yenerek liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.Grupta ilk maçında deplasmanda Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limass

Fırtına liderliğini sürdürecek

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda Polonya'nın Legia Varşova takımıyla yarın sahasında karşılaşacak Trabzonspor, grupta henüz puanı bulunmayan rakibini yenerek liderliğini sürdürmeyi hedefliyor.

Grupta ilk maçında deplasmanda Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apollon Limassol takımını 2-1 yenen, ikinci karşılaşmada sahasında Lazio ile 3-3 berabere kalarak 4 puanla lider durumda bulunan bordo-mavililer, Polonya temsilcisini yenerek gruptan çıkma adına bir engeli daha geride bırakmak istiyor.

Avrupa kupalarında en son yenilgisini 23 Şubat 2012'de deplasmanda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımı karşısında 4-1'lik sonuçla alan ve o tarihten sonra 607 gündür mağlubiyet yüzü görmeyen, bu sezon da 8 Avrupa maçında 6 galibiyet, 2 beraberlik alan Karadeniz ekibi, iyi sonuçlarını sürdürmeye çalışacak.

GRUPTAKİ PUAN DURUMU

Trabzonspor'un yer aldığı J Grubu'ndaki  puan durumu ise şöyle:

TAKIMLAR                   O   G   B   M   A   Y   P

-------------------------------------------------------------

1- Trabzonspor              2    1   1    0    5    4    4

2- Lazio                         2    1   1    0    4   3    4

3- Apollon Limasol         2     1   0    1    2   2    3

4- Legia Varşova           2     0    0   2    0  2   0

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor