Fırtına ilk 5 maçını kazanacak

Süper Final Şampiyonluk Grubu maçlarına 28 puanla lider Galatasaray'ın 11 puan gerisinde başlayacak olan Trabzonspor'un ilk hedefi, 6 puan önündeki Fenerbahçe'yi geçerek Şampiyonlar Ligi vizesi almak. Zira Cimbom ile 11 puan gibi yüksek bir farkı 6 maçta

Fırtına ilk 5 maçını kazanacak

Süper Final Şampiyonluk Grubu maçlarına 28 puanla lider Galatasaray'ın 11 puan gerisinde başlayacak olan Trabzonspor'un ilk hedefi, 6 puan önündeki Fenerbahçe'yi geçerek Şampiyonlar Ligi vizesi almak. Zira Cimbom ile 11 puan gibi yüksek bir farkı 6 maçta kapatmak kolay değil. Ancak bordo-mavililerin şampiyonluk şansı yok da değil.

 

Bordo-Mavili takım Süper Final'de 5 galibiyet, 1 beraberliğin mutlu sonu getirebileceği ortaya çıktı. Tek şart; diğer maçların da bordo-mavili takıma yarayacak şekilde bitmesi. Fırtına ilk 5 maçını kazanacak. Diğer karşılaşmalarda ilk hafta Beşiktaş, Galatasaray'ı devirecek.

 

Sonraki 4 haftada ise diğer tüm derbiler berabere bitecek. Bu takdirde son haftaya Trabzon 43 puanla, Galatasaray'ın 2 puan önünde lider giriyor. Son maçta Beşiktaş'ı İnönü'de yenerse zaten şampiyon. Cimbom, Fenerbahçe'ye takılırsa, 1 puan da yetiyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor