Fırtına hız kesmedi

Olin Kupası için gittiği Edirne'de dün karşılaştığı ev sahibi takım Olin Edirne'yi 94-84 eden Trabzonspor Basketbol takımı bugün ikinci maçyta karşılaştığı Yunanistan'ın PAOK takımını da 85-79 mağlup etmeyi başardı.Trabzonspor'da, dün oynanan Olin Edirne

Fırtına hız kesmedi

Olin Kupası için gittiği Edirne'de dün karşılaştığı ev sahibi takım Olin Edirne'yi 94-84 eden Trabzonspor Basketbol takımı bugün ikinci maçyta karşılaştığı Yunanistan'ın PAOK takımını da 85-79 mağlup etmeyi başardı.

Trabzonspor'da, dün oynanan Olin Edirne maçında 29 sayı kaydeden Kirk Penney, omzundaki hafif sakatlık nedeniyle PAOK karşısında riske edilmedi. Cooley ve Can Maxim Mutaf, attıkları 17'şer sayıyla takımın en skorer ismi oldular. Karşılaşmayı, Başkan Abiş Hopikoğlu ile birlikte Muharrem Usta'da tribünden takip etti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

 

1. PERİYOT TRABZONSPOR 21 - 18 PAOK

2. PERİYOT TRABZONSPOR 45 - 36 PAOK

3. PERİYOT TRABZONSPOR 60 - 53 PAOK

4. PERİYOT TRABZONSPOR 85 - 79 PAOK

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor