Fırtına fark attı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçirse de geçtiğimiz sezondan daha başaralı bir performans sergiledi.Karadeniz ekibi geçtiğimiz sezonun 30. haftasında 40 puan toplarken, bu sezonun aynı haftasında 46 puan toplayarak geçtiğimiz sezona

Fırtına fark attı

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçirse de geçtiğimiz sezondan daha başaralı bir performans sergiledi.

Karadeniz ekibi geçtiğimiz sezonun 30. haftasında 40 puan toplarken, bu sezonun aynı haftasında 46 puan toplayarak geçtiğimiz sezona 6 puanlık bir fark attı. Puandaki fark sıralamaya da yansıdı.

Spor Toto Süper Lig'de Kayseri Erciyesspor'u 5-0 yenerek 4.sıradaki yerini koruyan Trabzonspor, geçen sezondan daha başarılı bir grafik sergiledi. Ligin 30. haftasında Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle puanını 46 yükselten Karadeniz ekibi geçtiğimiz sezona 6 puan fark attı. Bordo-mavililer 40 puan topladığı geçtiğimiz sezonun aynı haftasında sıralamadaki yeride değişti. Geçtiğimiz sezon 8 sırada yer alan Trabzonspor bu sezon ise 4.sırada yer aldı.

TRABZONSPOR BU SEZON DAHA ÇOK GOL ATTI

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon oynadığı 30 maçta 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 12 mağlubiyet elde ederken, attığı 32 gole karşılık kalesinde 33 gol gördü. 40 puan toplayan bordo-mavililer 8. sırada yer alarak alt sıralarda yer aldı. Bu sezon ise Trabzonspor oynadığı 30 maçta 12 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 mağlubiyet elde etti. Attığı 46 gole karşılık ise kalesinde 34 gol gördü. 46 puan toplayan bordo-mavililer 4. sırada yer aldı.

Geçtiğimiz sezon ligde 4 gol atan Henrique bu sezon ise 10 gol atarak en çok gol atan oyuncu oldu. 2012-13 sezonunda 7 gol ile en fazla gol atan oyuncu olan Olcan Adın, bu sezon 9 gol kaydederek takımının en fazla gol atan ikinci ismi oldu. Geçtiğimiz sezon 5 gol atan Adrian ise bu sezon 3 gol attı. Bordo-mavili takımda geçen sezon 13 oyuncu rakip kaleyi havalandırırken bu sezon ise 11 oyuncu rakip fileleri havalandırdı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler