Fırtına devam dedi

Beko Basketbol Ligi’ne çıkma mücadelesi veren ve Yarı Final ilk karşılaşmasında deplasmanda Yeşilgiresun’a mağlup olarak seride 1-0 geriye düşen Trabzonspor Basketbol Takımı, yarı final ikinci maçında Trabzon 19 Mayıs kapalı spor salonunda karşılaştığı Ye

Fırtına devam dedi

Beko Basketbol Ligi’ne çıkma mücadelesi veren ve Yarı Final ilk karşılaşmasında deplasmanda Yeşilgiresun’a mağlup olarak seride 1-0 geriye düşen Trabzonspor Basketbol Takımı, yarı final ikinci maçında Trabzon 19 Mayıs kapalı spor salonunda karşılaştığı Yeşilgiresun'u 62-59 mağlup etti.

Bu sonuçla Trabzonspor Basketbol Takımı ve Yeşilgiresun arasında oynanan yarı final karşılaşmalarında 1-1'lik eşitlik sağlandı. Finale çıkacak takımı 25 Mayıs cumartesi Giresun'da oynanacak karşılaşma belirleyecek. 

MAÇ SONU GERGİNLİK

Türkiye Basketbol 2. Ligi Play-Off mücadelesinde bugün Trabzon’da oynanan Yeşil Giresun Belediyespor ile Trabzonspor basket takımları arasındaki müsabakada gerginlik yaşandı. 
 
Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin sonunda Yeşil Giresunspor Basket Takımı bazı taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginliği Trabzon Emniyet Müdürlüğü ekipleri devreye girerek yatıştırdı. Taraftarlar ve özel güvenlik görevliler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.
 
Yeşilgiresun Belediyespor Basket Takımı Teknik Direktörü Yücel Platin, maç sonunda yaptığı açıklamada, “Biz profesyoneller biraz daha sakin olmalıdır. Çok önemli bir derbi. Çok zor bir süreç” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor