Fırtına Balıkesir'e indi

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak Trabzonspor kafilesi Balıkesir'in Edremit ilçesinde bulunan havaalanına indi.Balıkesir'e gitmek isteyen Trabzonspor kafilesini taşıyacak uçak, sis ve rüzgar nedeniyle Trabzon'a in

Fırtına Balıkesir'e indi

Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak Trabzonspor kafilesi Balıkesir'in Edremit ilçesinde bulunan havaalanına indi.

Balıkesir'e gitmek isteyen Trabzonspor kafilesini taşıyacak uçak, sis ve rüzgar nedeniyle Trabzon'a inememişti. Kafile, karayoluyla Samsun'a geçerek, bekleyen uçağa bindi ve Balıkesir'e gitti.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

Edremit havaalanına inen Trabzonspor kafilesi buradan karayolu ile Balıkesir'de konaklayacakları otele doğru yola çıktı.

Ayrıca Bordo-mavili kafilede yer almayan Zokora'nın özel izinle Amerika'ya gittiği, Fildişili oyuncunun burada bir kız bebeği dünyaya geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler