Fırtına Avrupa'da lider

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda temsilcimiz Trabzonspor deplasmanda İtalyan ekip Lazio ile karşı karşıya geldi.Olimpico Stadyumu'nda oynanan mücadele galibiyetiyle sonuçlandı.Mücadelenin ilk 45 dakikasında gruptan çıkmayı garantileyen iki ekip de kontrollü o

Fırtına Avrupa'da lider

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda temsilcimiz Trabzonspor deplasmanda İtalyan ekip Lazio ile karşı karşıya geldi.

Olimpico Stadyumu'nda oynanan mücadele galibiyetiyle sonuçlandı.

Mücadelenin ilk 45 dakikasında gruptan çıkmayı garantileyen iki ekip de kontrollü oyunu tercih etti. Bordo-mavililer Malouda ve Olcan Adın ile ceza sahası dışından şanslarını denedi fakat başarılı olamadı.

Evsahibi ekip ise ilk yarının en tehlikeli atağını 44. dakikada gerçekleştirdi. Trabzonspor savunmasının hatasından yararlanmak isteyen Anderson sert bir vuruşla kaleyi yokladı, fakat meşin yuvarlak az farkla auta çıktı ve maçın ilk devresi 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısının başlama düdüğüyle birlikte iki takımda kontrollü oyununu sürdürdü. Zaman zaman kontra ataklarla etkili pozisyonlar üreten Trabzonspor yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı. Ev sahibi ekip ise organize ataklarla bordo-mavililerin kalesinde tehlike yaratmaya çalıştı, fakat Trabzonspor'un savunması bu mücadelede başarılı bir performans sergiledi.

Mücadelede gol sesi çıkmadı ve 0-0 eşitlikle sonuçlandı. Bu sonucun ardından Trabzonspor grubundan lider olarak çıkmayı garantiledi. Lazio ise ikinci sırada bir üst tura çıktı.

UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst turda Trabzonspor'un rakiplerinin belirleneceği kuralar 16 Aralık Pazartesi günü çekilecek.

Grubun diğer maçında Apollon Limassol kendi sahasında Legia Warszawa ile karşılaştı. Bu zorlu mücadele 2-0 Legia Warszawa'nın üstünlüğüyle sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor