Fırtına Avni Aker'de kopacak

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda temsilcimiz Trabzonspor, Fransız ekibi Lille ile karşı karşıya gelecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak zorlu mücadeleyi Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Bjorn Kuipers yönetecek.Kuipers'in yardımcılıklarını Erwin E.J.J.

Fırtına Avni Aker'de kopacak

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda temsilcimiz Trabzonspor, Fransız ekibi Lille ile karşı karşıya gelecek. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak zorlu mücadeleyi Hollanda Futbol Federasyonu'ndan Bjorn Kuipers yönetecek.

Kuipers'in yardımcılıklarını Erwin E.J.J. Zeinstra ve Sander Van Roekel yapacak. İlave yardımcı hakemlik görevini Richard Liesveld ve Peter Janssen'in yapacağı maçın dördüncü hakemi ise Paulus Van Boekel.

Saat 21:45'te başlayacak ve Star TV'den naklen yayınlanacak karşılaşmayı Haber61’in canlı anlatımı ile de dakika takip edebilirsiniz.

STAT: Hüseyin Avni Aker

SAAT: 21:45

HAKEM: Bjorn Kuipers

YAYIN: Star TV & Haber61 canlı anlatım

ŞAMPİYON KULÜPLER VE ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI

 

Trabzonspor Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme ve grubunda olmak üzere çıktığı 23 maçta, 10 galibiyet ve 10 yenilgi aldı. 3 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor, söz konusu maçlarda 22 gol atarken kalesinde 29 gol gördü.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gruplara ilk kez katılan ve gruptaki ikinci karşılaşmasına çıkacak olan bordo - mavililer, ilk maçta İnter'i 1-0 mağlup etmişti.

EN FARKLI SKORLU GALİBİYETİ VLLAZNIA'YA

Trabzonspor, Avrupa Kupaları'nda en farklı galibiyeti Arnavutluk'un Vllaznia takımı karşısında aldı.

Bordo-mavililer, 2007-2008 sezonunda UEFA Intertoto Kupası'nda Vllaznia takımını sahasında 6-0'lık sonuçla mağlup ederek 88 maç içerisindeki en farklı galibiyetine imza attı.

EN GOLCÜ HAMİ MANDIRALI

Trabzonspor'un Avrupa Kupaları'nda en fazla gol atan oyuncusu ise Hami Mandıralı oldu.

Bordo-mavili takımın unutulmaz golcüsü Avrupa Kupaları'nda 23 gol kaydetti.

SAHASINDA DEVLERE KARŞI ZAFERLER

Trabzonspor, Avrupa sınavlarında güçlü takımlara karşı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda başarılı sonuçlar aldı.

Bordo-mavililer, 1976-77 sezonunda İngiltere'nin Liverpool, 1983-1984 sezonunda İtalya'nın İnter, 1990-91 sezonunda İspanya'nın Barcelona ve 1994-1995 sezonunda Aston Villa gibi takımları sahasında 1-0'lık sonuçlarla yenmeyi başarmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor