Fırtına Avantaj yakaladı

Legia Varşova’yı perşembe akşamı zorlu geçen 90 dakika sonunda mağlup ederek 7 puanla zirveye çıkan Trabzonspor, grubunda önemli bir avantaj yakaladı.Grubun favorisi olarak gösterilen Lazio'da deplasmanda Apollon Limassol ile 0-0’lık skorla berabere kalar

Fırtına Avantaj yakaladı

Legia Varşova’yı perşembe akşamı zorlu geçen 90 dakika sonunda mağlup ederek 7 puanla zirveye çıkan Trabzonspor, grubunda önemli bir avantaj yakaladı.

Grubun favorisi olarak gösterilen Lazio'da deplasmanda Apollon Limassol ile 0-0’lık skorla berabere kalarak 5 puanda kaldı. Ancak Apollon Limassol’un da bu beraberlikle grupta yarışa ortak olması dengeleri değiştirdi. Teknik direktör Akçay, 8 ila 10 puan toplayan bir takımın gruptan çıkabileceğini söyledi.

Bu arada Akçay yönetimindeki Trabzonspor bu sezon Avrupa Ligi’nde oynadığı 9 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik alarak önemli bir başarıya imza attı. Bordo mavililer söz konusu 20 gole karşın kalesinde 7 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler