Fırat Aydınus'un Trabzon karnesi!

Spor Toto Süper Lig’de 22. hafta karşılaşmasında Manisaspor Trabzonspor karşılaşmasını yönetecek olan Fırat Aydınus, bu sezon bordo-mavili ekibin 2 maçını yönetti. Aydınus, ilk yarının son haftasında Trabzonspor’un Kardemir Karabükspor’u kendi evinde 3-0

Fırat Aydınus'un Trabzon karnesi!

Spor Toto Süper Lig’de 22. hafta karşılaşmasında Manisaspor Trabzonspor karşılaşmasını yönetecek olan Fırat Aydınus, bu sezon bordo-mavili ekibin 2 maçını yönetti.

 

Aydınus, ilk yarının son haftasında Trabzonspor’un Kardemir Karabükspor’u kendi evinde 3-0 mağlup ettiği maçı, 5 sarı kart göstererek yönetmişti. FİFA kokartlı İstanbul bölgesi hakemlerinden Fırat Aydınus, bordo-mavililerin Konyaspor ile ligin 10. haftasında oynadığı ve 2-1 galip geldiği maçta da düdük çalmıştı.

 

Aydınus, 2009-2010 sezonunda ise Trabzonspor’un deplasmanda Kayserispor’a 1-0 mağlup olduğu, yine deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kaldığı ve İstanbul’da Galatasaray’a 2-1 yenildiği müsabakaları da yönetmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor