Fırat Aydınus'a UEFA'dan görev!

FIFA kokartlı hakemimiz Fırat Aydınus, UEFA Avrupa Ligi G Grubu'nda Malmö-Metalist Kharkiv maçını yönetecek. Haziran 2011'den bu yana Elit Kategori'nin bir alt kategorisinde bulunan 76 hakem arasındaki 3 Türk hakeminden biri olan Fırat Aydınus'un yönetece

Fırat Aydınus'a UEFA'dan görev!

FIFA kokartlı hakemimiz Fırat Aydınus, UEFA Avrupa Ligi G Grubu'nda Malmö-Metalist Kharkiv maçını yönetecek. Haziran 2011'den bu yana Elit Kategori'nin bir alt kategorisinde bulunan 76 hakem arasındaki 3 Türk hakeminden biri olan Fırat Aydınus'un yöneteceği maç 20 Ekim Perşembe akşamı TSİ 20.00'de başlayacak.

İsveç’te Malmö Stadyumu'ndaki karşılaşmada Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Hakan Ceylan da dördüncü hakem olacak. Özgür Yankaya ve Barış Şimşek de ilave yardımcı hakem olarak görev alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler