Finalin Adı: İspanya-Brezilya

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki final karşılaşması, 1 Temmuz  Pazartesi TSİ 01.00'de oynanacak. Maracana Stadı'ndaki finali Hollandalı hakem  Bjorn Kuipers yönetecek.  Ev sahibi Brezilya, kupada oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanarak,  finale çıktı.

Finalin Adı: İspanya-Brezilya
Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki final karşılaşması, 1 Temmuz  Pazartesi TSİ 01.00'de oynanacak. Maracana Stadı'ndaki finali Hollandalı hakem  Bjorn Kuipers yönetecek. 
 
Ev sahibi Brezilya, kupada oynadığı 4 karşılaşmayı da kazanarak,  finale çıktı. Oynadığı 3 grup maçını kazanan İspanya ise yarı finalde İtalya ile  golsüz berabere kaldı.
 
İspanyollar, rakiplerini penaltı atışları sonunda 7-6  mağlup ederek, finale adını yazdırdı. 
 
Bu arada Brezilya FIFA Konfederasyonlar Kupası'nı daha önce 3 kez  kazandı. Son 2 organizasyonda şampiyonluğa ulaşan "Sambacılar", üst üste üçüncü  kez kupanın sahibi olmayı hedefliyor. 
 
İspanyolların ise FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda henüz şampiyonluğu  bulunmuyor. 
 
Üçüncülük maçı 
 
FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda üçüncülük maçında ise yarı finalde  kaybeden Uruguay ile İtalya karşılaşacak. 
 
Salvador kentindeki Fonte Nova Arena'da yarın TSİ 19.00'da oynanacak  karşılaşmayı, Cezayirli hakem Djamel Haimoudi yönetecek. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler