Finalin adı belli oldu!

2014 Dünya Kupası Yarı Final karşılaşmasında Hollanda ile karşılaşan Arjantin, penaltılara giden mücadeleyi kazanarak adını finale yazdırmayı başardı.Almanya'nın Brezilya'yı 7-1 yendiği yarı final karşılaşmasının ardından bir diğer finalistin belirleneceğ

Finalin adı belli oldu!

2014 Dünya Kupası Yarı Final karşılaşmasında Hollanda ile karşılaşan Arjantin, penaltılara giden mücadeleyi kazanarak adını finale yazdırmayı başardı.

Almanya'nın Brezilya'yı 7-1 yendiği yarı final karşılaşmasının ardından bir diğer finalistin belirleneceği maçta Arjantin ile Hollanda karşı karşıya geldi.

Maç boyunca iki ekip de savunmada pek fazla açık vermezken yakalanan önemli pozisyonları ise gole çevirmeyi başaramadılar. Messi ve Robben'e uygulanan markaj iki yıldızın maç boyunca sönük kalmasına neden oldu.

Normal süresi ve uzatma dakikalarında gol sesi çıkmayan mücadelenin galibi penaltı vuruşları ile belirlendi. Hollanda'da Vlaar ve Sneijder vuruşlarını gole çeviremezken Arjantin'de Messi, Garay, Agüero ve topu ağlara göndererek Arjantin'in finale yükselmesini sağlayan isimler oldular.

Bu sonucun ardından Arjantin finalde Almanya ile karşı karşıya gelmeye hak kazandı. Final maçı, Rio de Janeiro kentinin tarihi Maracana Stadı'nda 13 Temmuz Pazar günü TSİ 22:00'de oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor