Final'de düdük çalacak hakemler

 Şampiyonun ve Avrupa yolcularının belli olacağı mücadelelerde Çakır, Aydınus, Yıldırım, Göçek, Özkahya ve Özkalfa düdük çalacak. Bu sezon ilk kez uygulanacak olan Süper Final’de oynanacak 12 karşılaşmada ağırlıklı olarak Fırat Aydınus ve Cüneyt Çakır’ın

Final'de düdük çalacak hakemler

 

Şampiyonun ve Avrupa yolcularının belli olacağı mücadelelerde Çakır, Aydınus, Yıldırım, Göçek, Özkahya ve Özkalfa düdük çalacak.

 

Bu sezon ilk kez uygulanacak olan Süper Final’de oynanacak 12 karşılaşmada ağırlıklı olarak Fırat Aydınus ve Cüneyt Çakır’ın görev yapacağı yönündeki iddiaların doğru olmadığı ve MHK’nin bu zorlu mücadelede 6 hakemi görevlendirmeyi planladığı öğrenildi.

 

Çakır ve Aydınus’un yanı sıra Bülent Yıldırım, Hüseyin Göçek, Halis Özkahya ve Tolga Özkalfa diğer hakemler olacak.

 

Çizgi hakemi olmayacak

MHK bu 6 üst düzey ismin yanı sıra sakatlığı nedeniyle 29. haftadaki Gaziantep-İstanbul BŞ maçından bu yana görev yapmayan Yunus Yıldırım’ın da durumuna bakacak. Yunus Yıldırım maç yönetecek duruma gelirse, 7. isim olarak Süper Final’de düdük çalacak.

 

Öte yandan şampiyonun, Devler Ligi ve Avrupa Ligi yolcularının belli olacağı karşılaşmalarda çizgi hakemi kullanılması düşüncesinden ise vazgeçildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler