Final Maçı nerede oynanacak?

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.22 Mayıs’ta oynanacak olan karşılaşmanın hangi statta yapılacağı henüz netlik kazanmazken Haber61.NET spor servisinin edindiği bilgiye göre karşılaşma Başkent Ankara’da 19 Ma

Final Maçı nerede oynanacak?

Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

22 Mayıs’ta oynanacak olan karşılaşmanın hangi statta yapılacağı henüz netlik kazanmazken Haber61.NET spor servisinin edindiği bilgiye göre karşılaşma Başkent Ankara’da 19 Mayıs Stadyumunda oynanacak.

Beyazlı "Çalışmalar Sürüyor"

haber61.net spor servisinin Maçın Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacağı istihbaratı ardından konu ile ilgili bilgisine başvurduğu Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim kurulu üyesi Mustafa Beyazlı Haber61.Net muhabirine yaptığı açıklamada emniyet güçlerinin raporuna göre finalinde nerede oynanacağı belli olacak söyledi. Beyazlı, “ Finalin nerede oynatılması gerektiği konusunda TFF’de çalışmalar sürdürülüyor. Oynatılacak olan ilde güvenliği kolay ve taraftarların sahaya rahat ulaşa bileceği yerler araştırılıyor. Bu zaman kadar birçok yer düşünüldü. Bursa, İstanbul, İzmir gibi.”dedi.

Ankara 19 Mayıs Stadı final için uygun olduğunu ifade eden Beyazlı, “ İstanbul Olimpiyat stadı gündemdeydi. Fakat emniyet gerekçesi ile buradan şimdilik vazgeçildi. Biliyorsunuz ki buranın ulaşımı biraz zor ve iki tarafada yüzde 50 yüzde 50 yer ayrılacak buda güvenliği zorlaştıracak. Ankara 19 Mayıs stadyumu güvenliğe de uygun final oynanacak düzeyde. Finalin yeri önümüzde ki günlerde netlik kazanacak.”şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler