Filede dev mücadele

Voleybol Bayanlar 1. Liginde İdmanocağı Bayan Voleybol  takımı Galatasaray’ı  konuk edecek.Voleybol Bayanlar 1. Liginde İdmanocağı bayan voleybol takımı ligin 18. Hafta mücadelesinde yarın saat 16 :00’da 19 Mayıs Spor Salonunda Galatasaray Daıkın’ı konuk

Filede dev mücadele

Voleybol Bayanlar 1. Liginde İdmanocağı Bayan Voleybol  takımı Galatasaray’ı  konuk edecek.

Voleybol Bayanlar 1. Liginde İdmanocağı bayan voleybol takımı ligin 18. Hafta mücadelesinde yarın saat 16 :00’da 19 Mayıs Spor Salonunda Galatasaray Daıkın’ı konuk edecek.Ligde oynadığı 17 karşılaşma sonunda 9 galibiyet 8 mağlubiyet alarak sıralamada 6. Sırada bulunan İdmanocağı bayan voleybol takımı Galatasaray’ı da mağlup ederek Sarıyer Belediyesi yenilgisini taraftarlarına unutturmak istiyor.

İdmanocağı bayan voleybol takımı antrenörü Murat Yedidağ Haber 61.Net Spor servisine yaptığı açıklamada Sarıyer karşısında iyi bir oyun sergileyemediklerini belirterek ligde aldığımız bu mağlubiyeti Galatasaray galibiyeti ile unutturmak istiyoruz.Rakimiz sıralamada bizim üzerimizde bulunuyor ama onlardan çekinmiyoruz. Çıkıp sahada gücümüzün son damlasına kadar mücadele edip bu maçı kazanmak istiyoruz. Hedefimiz Avrupa kupalarına katılmak. Bunu başarabilmek için bu tür maçları kazanmamız gerkiyor. En iyi şekilde bu maça hazırlandık yarın güzel bir oyun ile galibiyetlerimize bir yenisini eklemek istiyoruz dedi.

Haber 61.Net / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor