Fikstür avantajı Rize'den yana

TFF 1. Lig'de yarın sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, Sakaryaspor karşısında kazanarak, Süper Lig yolunda önemli bir adım atacaklarına inandığını söyledi. Aydın, ligin sonuna yaklaştıklarını belirt

Fikstür avantajı Rize'den yana

TFF 1. Lig'de yarın sahasında Sakaryaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'un futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, Sakaryaspor karşısında kazanarak, Süper Lig yolunda önemli bir adım atacaklarına inandığını söyledi.

 

Aydın, ligin sonuna yaklaştıklarını belirterek, ''Son haftalarda aldığımız başarılı sonuçlarla, rakiplerimizin de puan kaybetmesi ile ilk iki takım arasına girerek Süper Lig'e yükselme şansımız oldukça arttı.Fikstür avantajımız da var. Elimize geçen bu fırsatı iyi kullanmak istiyoruz'' dedi.

 

Yarın yapacakları Sakaryaspor maçının zor olacağını savunan Oğuz Aydın, ''Rakibimiz 1. Lig'de kalabilmek için son şanslarını kullanıyor. Biz ise Süper Lig'e çıkmak için mücadele ediyoruz. Zor bir maç olacak, ancak Sakaryaspor karşısında kazanarak, Süper Lig yolunda önemli bir adım atacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Aydın, takımda sakat veya cezalı oyuncu olmadığını da sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor