Fikret Orman: "Bu bir ızdırap"

 Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Akaretler'deki kulüp binasında basın toplantısı düzenledi.Orman'ın sözlerinde öne çıkanlar şöyle: "Yapılanlardan ders çıkarmamız lazım. Yıldırım Demirören ile konuşacak bir şeyim yok. Yarın yönetim kurulu toplantımız

Fikret Orman: "Bu bir ızdırap"

 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Akaretler'deki kulüp binasında basın toplantısı düzenledi.

Orman'ın sözlerinde öne çıkanlar şöyle: "Yapılanlardan ders çıkarmamız lazım. Yıldırım Demirören ile konuşacak bir şeyim yok. Yarın yönetim kurulu toplantımız var. Arkadaşlarımızla oturup konuşacağız.

Bizim görevimiz Beşiktaş'ı korumaktır. Bunun için de ne gerekiyorsa onu yapmaktan asla çekinmeyeceğiz. Yarın yönetimimle görüşerek izleyeceğimiz yolu belirleyeceğiz"

Orman, "Burası şikayet etme değil, çözüm bulma makamıdır. Kamuoyuna şirin gözükeceğiz diye transferler yapmaktan daha çok, kendi bütçemizle hareket edeceğiz. Beşiktaş'ın böyle davaların içinde olması ıstırap verici" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler