Figo: Trabzonspor'a çok şaşırdım!

Luis Figo, Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Inter karşısında aldığı galibiyete şaşırdığını ifade etti.Inter ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmanın çok zor olduğunu anlatan efsane futbolcu, şunları kaydetti:"Öncellikle maçın son

Figo: Trabzonspor'a çok şaşırdım!

Luis Figo, Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Inter karşısında aldığı galibiyete şaşırdığını ifade etti.

Inter ile Trabzonspor arasında oynanan karşılaşmanın çok zor olduğunu anlatan efsane futbolcu, şunları kaydetti:

"Öncellikle maçın sonucu beni şaşırttı diyebilirim. Ama bu da futbolun bir gerçeği. Gerçekten büyük ve zor bir maçtı. Trabzonspor yapması gerekeni yaptı. Maç içinde biz elimize geçen fırsatlardan faydalanamadığımız için Trabzonspor da yakaladığı pozisyonu değerlendirince kazanmış oldu. Ama önemli olan bizim sahada göstermiş olduğumuz mücadeleydi."

Kötü sonuçlardan biri de Trabzonspor maçıydı... Devamı sayfa 2'de

 

Inter'de teknik direktör Gasperini'nin görevine son verilmesiyle ilgili bir soruyu, Figo, "Siz de takdir edersiniz ki futboldaki kararlar hiçbir zaman bir maçın skoruna göre verilmez. Trabzonspor maçı yüzünden oldu diyemem ama kötü sonuçların ardından alınan bir karar bu. Tabi kötü sonuçlardan biri de Trabzonspor maçıydı" şeklinde yanıtladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor