Figo Trabzon'dan oyuncu seçecek!

Luis Figo, İnter Milan’ın yaz kampına yerleştireceği yetenekli Türk çocuklarını Forum Trabzon'da seçiyor.Futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Portekizli futbolcu Luis Figo, Forum AVM’lerde düzenlenecek proje kapsamında 8-16 yaş grubundaki gençle

Figo Trabzon'dan oyuncu seçecek!

Luis Figo, İnter Milan’ın yaz kampına yerleştireceği yetenekli Türk çocuklarını Forum Trabzon'da seçiyor.

Futbol tarihine adını altın harflerle yazdıran Portekizli futbolcu Luis Figo, Forum AVM’lerde düzenlenecek proje kapsamında 8-16 yaş grubundaki gençlere futbolda kariyer yapma imkanı sunmak amacıyla Forum Trabzon'da kurulan sahada minik futbolcuları izleyecek.

“Figo Seni Forum AVM’lerde seçsin, hayallerin gerçek olsun” sloganıyla düzenlenen proje kapsamında, 10 ayrı Forum AVM’den birer yetenekli genç, Luis Figo ve ekibi tarafından seçilerek, İnter Milan’ın yaz kampına gönderilecek.

Forum Trabzon'da kurulan özel sahada yeteneklerini sergileyecek binlerce kişi, her açıdan çekilen kamera görüntüleri ile Figo ve ekibi tarafından izlenecek ve sürat, ofansif ve defansif yetenek, top tekniği ve oyun okuma yeteneği gibi futbol zekasını ortaya koyacak kriterlere göre seçilecek.

Bu kapsamda etkinlik 16 Ekim'e kadar Forum Trabzon'da olacak.

Proje, Şubat 2012’de Forum İstanbul’da tüm AVM’lerden seçilmiş olan 10 çocuğun Luis Figo ile bir gösteri maçında buluşmasıyla son bulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler