FIFA'nın maddi kaybı büyük

 "FIFA'nın nakit krizi" manşetiyle haberi duyuran Telegraph gazetesi, FIFA'nın en büyük sponsorlarından Castrol, Continental ve Johnson&Johnson’ın kurumla bağlarını kopardıklarını yazdı. Haberde ayrıca Sony ve Emirates'in aynı kararı aldığına dikkat çekil

FIFA'nın maddi kaybı büyük

 

"FIFA'nın nakit krizi" manşetiyle haberi duyuran Telegraph gazetesi, FIFA'nın en büyük sponsorlarından Castrol, Continental ve Johnson&Johnson’ın kurumla bağlarını kopardıklarını yazdı. Haberde ayrıca Sony ve Emirates'in aynı kararı aldığına dikkat çekiliyor.

FIFA BAŞKANLIĞI YARIŞINDA BLATTER'E PRENS RAKİP

 FIFA'nın maddi anlamdaki en önemli kaynakları olan bu 5 firmayı kaybetmesi sonucunda doğan zararın yaklaşık 1 milyar pound olduğu belirtilirken, kurumun ne kadar "zehirli" bir markaya dönüştüğü sorgulanıyor.

Avrupa Parlamentosu'nda Muhafazakâr Parti milletvekili Damian Collins konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “FIFA zehirli bir markaya dönüştü. İtibarına önem veren şirketler artık FIFA ile yan yana anılmak istemiyor. Özellikle son 1 yıldaki rüşvet iddialarının ardından FIFA güvenilirliğini kaybetti” diye konuştu.

Yakın zamanda FIFA’da reforma gidilmesi için New FIFA Now adıyla bir kampanya başlatılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor