FIFA'dan Trabzonspor'a iyi haber

FIFA'dan Trabzonspor'a müjdeli haber geldi...2010-11 sezonunun şampiyonluk kupası için mücadele eden bordo-mavili yönetim davayı UEFA'dan sonra davayı FIFA'ya taşımıştı. UEFA'nın elinde bulundurduğu yetkilerin çok daha fazlasına sahip olan FIFA'nın da Avr

FIFA'dan Trabzonspor'a iyi haber

FIFA'dan Trabzonspor'a müjdeli haber geldi...

2010-11 sezonunun şampiyonluk kupası için mücadele eden bordo-mavili yönetim davayı UEFA'dan sonra davayı FIFA'ya taşımıştı. UEFA'nın elinde bulundurduğu yetkilerin çok daha fazlasına sahip olan FIFA'nın da Avrupa futbolunun patronundan Türkiye'deki şike davası ile ilgili ayrıntılı rapor istemesi ise olayı farklı bir boyuta taşıdı.

Geçtiğimiz ay Türkiye'yi ziyaret ederek F.Bahçe, Trabzonspor ve TFF yetkilileri ile bir araya gelen UEFA müfettişinin hazırladığı rapor, UEFA Disiplin Komitesi'nin yanı sıra FIFA'ya da gidecek. FIFA'nın, UEFA'dan gelecek rapora göre Türkiye'den de bir rapor isteyeceği ve ona göre disiplin talimatını yürürlüğe koyabileceği bildirildi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor