FIFA'dan Malatyaspor'a şok ceza

 Bir dönem Süper Lig'in güçlü ekiplerinden olan ve şu an amatör ligde mücadele eden Malatyaspor'a, FIFA Disiplin Komitesi tarafından 4 dönem transfer yasağı getirildi. Spor Toto Süper Lig'in bir dönem güçlü ekiplerinden olan ve şu an amatör ligde mücadele

FIFA'dan Malatyaspor'a şok ceza

 

Bir dönem Süper Lig'in güçlü ekiplerinden olan ve şu an amatör ligde mücadele eden Malatyaspor'a, FIFA Disiplin Komitesi tarafından 4 dönem transfer yasağı getirildi.
 
Spor Toto Süper Lig'in bir dönem güçlü ekiplerinden olan ve şu an amatör ligde mücadele eden Malatyaspor'a, Çek futbolcu Jiri Masek'e olan borçları nedeniyle Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Disiplin Komitesi tarafından 4 dönem transfer yasağı getirildiği bildirildi. 
 
Malatyaspor Kulübü Başkanı Bülent Kapkıner, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir dönem takımlarında forma giyen Çek futbolcu Jiri Masek'e olan borçları nedeniyle futbolcunun FIFA nezdinde başlattığı takip nedeniyle kulüplerine ceza gelmeye devam ettiğini anlatarak, sadece filiz lisans çıkarma yetkileri bulunduğunu söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor