FIFA'dan ilginç karar

2014 Dünya Kupası'nda Brezilya - Kolombiya maçında Neymar'ın ciddi sakatlık geçirmesine sebep olan Kolombiyalı futbolcu Juan Camilo Zuniga için FIFA'dan açıklama geldi.Zuniga'nın disiplin komitesi tarafından cezalandırılmasını gerektiren bir durumun olmad

FIFA'dan ilginç karar

2014 Dünya Kupası'nda Brezilya - Kolombiya maçında Neymar'ın ciddi sakatlık geçirmesine sebep olan Kolombiyalı futbolcu Juan Camilo Zuniga için FIFA'dan açıklama geldi.

Zuniga'nın disiplin komitesi tarafından cezalandırılmasını gerektiren bir durumun olmadığı ifade edilirken, yapılan incelemeler sonucunda oyuncunun yasal düzlemde bir cezalandırmaya tabi tutulamayacağı ifade edildi.

Neymar, Zuniga'nın diz darbesi sonrasında acı içinde yerde kalmış, hastanede yapılan kontroller sonunda oyuncunun omurga kemiğinde kırık tespit edilmişti.

Öte yandan FIFA, Brezilya'nın Thiago Silva'nın sarı kart cezası iptali için başvuruyu da yasal bir gerekçe olmadığından reddetti.

Silva, Kolombiya maçında rakip kaleci David Ospina'nın degaj yapmasını engelleyerek sarı kart ile cezalandırıldı. Brezilya'nın kaptanı Almanya karşısında cezası dolayısıyla oynayamayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor