FIFA'dan dev kulübe kötü haber

FIFA, Barcelona'nın Liverpool'dan 88 milyon avro karşılığında kadrosuna kattığı Luis Suarez'e imza töreni düzenleyemeyeceğini açıkladı.Uruguay - İtalya mücadelesi sırasında Chiellini'yi ısırmasının ardından 9 maç ve 4 ay futbol alanlarından men cezası ala

FIFA'dan dev kulübe kötü haber

FIFA, Barcelona'nın Liverpool'dan 88 milyon avro karşılığında kadrosuna kattığı Luis Suarez'e imza töreni düzenleyemeyeceğini açıkladı.

Uruguay - İtalya mücadelesi sırasında Chiellini'yi ısırmasının ardından 9 maç ve 4 ay futbol alanlarından men cezası alan Suarez'in futbol alanlarına girememe yasağı sonrasında Barcelona, Noo Camp dışında bir alanda yeni transferini tanıtma planları yapıyordu.

Ancak FIFA'dan yapılan açıklamada Suarez'in futbolla ilişkilili bir hayır organizasyonuna dahi katılamayacağı Katalan devine bildirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan FIFA basın sözcüsü Delia Fischer, şu bilgileri paylaştı:

"Ceza, futbol ile ilgisi olan her aktivitede geçerli sayılıyor. Mekanın önemi yok. Mekana bağlı kalmaksızın futbol ile ilgili halka açık etkinliklere de Suarez katılamaz. Futbol ile ilgili hayır organizasyonuna katılması bile söz konusu değil."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler