FIFA'dan Arda'ya şok haber!

FIFA Barcelona kulübüne bir yazı göndererek Arda Turan'ın aralarında dostluk maçlarıda olmak üzere Ocak 2016'ya kadar hiç bir karşılaşmada yer alamayacağını duyurdu. İspanya'da yayınlanan Cope radyosu FIFA'nın bu kararının Barcelona kulübüne iletildiği ve

FIFA'dan Arda'ya şok haber!
FIFA Barcelona kulübüne bir yazı göndererek Arda Turan'ın aralarında dostluk maçlarıda olmak üzere Ocak 2016'ya kadar hiç bir karşılaşmada yer alamayacağını duyurdu.
 
İspanya'da yayınlanan Cope radyosu FIFA'nın bu kararının Barcelona kulübüne iletildiği ve bu durumdan Katalan ekibinin de haberdar olduğunu açıkladı. FIFA tarafından alınan yasak kararı çerçevesinde Arda Turan Barcelona forması altında bir hakemin yönettiği aralarında resmi, dotluk veya hazırlık maçlarının hiçbirinde yer alamayacak.  Barcelon kulübünün önümüzdeki günlerde bu konu hakkında açıklama yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler