FIFA seyirci sayısından rahatsız

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Asbaşkanı Jim Boyce, Türkiye'de düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda organizasyon için mükemmel hazırlık yapılmış olmasına rağmen seyirci sayılarının düşüklüğünün kendisini hayal kırıklığına uğrattığını

FIFA seyirci sayısından rahatsız
Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) Asbaşkanı Jim Boyce, Türkiye'de düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nda organizasyon için mükemmel hazırlık yapılmış olmasına rağmen seyirci sayılarının düşüklüğünün kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi. 
 
FIFA Organizasyon Komitesi'nin başkanlığını da üstlenen Boyce, 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın ilk 12 maçındaki ortalama seyirci sayısının 4 bin 828'de kalmasından dolayı mutsuz olduğunu dile getirerek, "Yerel organizasyon komitesinin dört dörtlük hazırlığına rağmen maçlardaki seyirci sayıları beni hayal kırıklığına uğrattı. Bu turnuva, Türkiye için harika bir fırsattı ama şu ana kadarki seyirci sayısının düşüklüğü, Türkiye'yi bu fırsattan uzaklaştırıyor" diye konuştu. 
 
Kuzey İrlandalı Boyce, turnuva ilerledikçe seyircilerin ilgisinin de artacağından emin olduğunu belirterek, şunları kaydetti: 
 
"Maçları televizyondan takip edenlerin, Messi, Xavi, Iniesta, Kaka veya Ronaldinho gibi daha önce turnuvada oynamış futbolcular düşünüldüğünde geleceğin yıldızlarına tanıklık etme imkanının farkına varacağına eminim."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor