FIFA 6 hakemi men etti

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), 3'ü Bosna Hersekli, 3'ü ise Macaristanlı olmak üzere 6 futbol hakemini, Antalya'da 9 Şubatta oynanan maçlarının sonuçlarına yönelik şikelerden dolayı, ömür boyu futboldan men etti.FIFA'nın resmi internet

FIFA 6 hakemi men etti

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), 3'ü Bosna Hersekli, 3'ü ise Macaristanlı olmak üzere 6 futbol hakemini, Antalya'da 9 Şubatta oynanan maçlarının sonuçlarına yönelik şikelerden dolayı, ömür boyu futboldan men etti.

FIFA'nın resmi internet sitesinde yer alan bildiride, cezalandırılan Bosna Hersekli hakemler Sinişa Zrniç, Kenan Bayramoviç ve Rizah Ridaloviç'in yanı sıra, Macar hakemler Kolos Lengyel, Janos Csak and Krisztian Selmeczi de ömür boyu resmi futbol müsabakalarında her türlü görev yapmasından men edildi.

9 Şubat 2011 tarihinde Antalya'da oynanan Boliviya ile Letoniya (2:1) ve Estonya ile Bulgaristan (2:2) dostluk maçlarında atılan 7 golün penaltıdan atıldığı ve böylece maçların sonuçlarına yönelik şike iddiaların araştırıldığı ve maçlarda görev yapan 6 hakemin cezalandırıldığını belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor