FIFA 2012 bu sefer kızdırdı!

FİFA 2012′nin ek paketi Euro 12′de 24 takımın eksik olması ve oyunun hatalarla dolu olması oyuncuları küplere bindirdi.Slovakya, Galler ve hatta turnuvaya ev sahipliği yapan Ukrayna’nın bile kadrolarında “çakma” oyuncuların olması pek çok Fifa hayranının

FIFA 2012 bu sefer kızdırdı!

FİFA 2012′nin ek paketi Euro 12′de 24 takımın eksik olması ve oyunun hatalarla dolu olması oyuncuları küplere bindirdi.

Slovakya, Galler ve hatta turnuvaya ev sahipliği yapan Ukrayna’nın bile kadrolarında “çakma” oyuncuların olması pek çok Fifa hayranının EA forumlarına “Çakma oyuncu isimleriyle dolu bir oyun isteseydim PES satın alırdım” serzenişinde bulunmasına neden oldu.

Gareth Bale ve Craig Bellamy gibi futbolcular, Euro 12 ek paketinde yerlerini Gareth Belth ve Craig Belmont gibi “çakma” isimlere bırakıyorlar. Bu, EA’in, takım kadrolarının ve formalarının lisansını alamamasından kaynaklanıyor. Üstelik Euro 12′de oyuncular, kadroda varsayılan olarak gelen futbolcuların isimlerini de değiştiremiyorlar.

Bir başka oyuncu ise “Üstelik arkadaşımla çevrimiçi oynama seçeneğim bile yok” sözleriyle başka bir şikayeti dile getiriyor. Euro 12, ayrı bir oyun değil, indirilebilir bir ek paket ve ek ücrete sahip. Bugüne kadar yayınladığı tüm oyunlarda takımlar gerçek kadrolarıyla tamamen lisanslı olarak yer alıyordu.

EA, durumla ilgili olarak resmi bir açıklamada da bulundu: “Takımların ve liglerin lisansını almak, pazar alanı ve sınırlı kaynaklara bağlı bir karardı ve bu parametreleri göz önünde bulundurduğumuz zaman oyunumuzda yer alan her takımla anlaşma sağlamamız mümkün değil…“

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler