Feyyaz Uçar'dan Trabzon'a eleştiri!

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası çeyrek final eleme maçında Türkiye ile karşılaşacak olan Fransa'nın teknik direktörü Pierre Mankowski, kazanmak zorunda oldukları bir maça çıkacaklarını söyledi.Mankowski, bir otelde düzenlenen basın toplantısında, Türk takım

Feyyaz Uçar'dan  Trabzon'a eleştiri!

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası çeyrek final eleme maçında Türkiye ile karşılaşacak olan Fransa'nın teknik direktörü Pierre Mankowski, kazanmak zorunda oldukları bir maça çıkacaklarını söyledi.

Mankowski, bir otelde düzenlenen basın toplantısında, Türk takımının güçlü ve bireysel  yetenekli oyunculara sahip olduğunu ifade etti.

Gaziantep'teki havayı iyi bulduğunu belirten Mankowski, "Buradaki ambıyansı da olumlu buldum. Taraftarlar takımlarını çok iyi destekliyor. Bu da bizim çocuklar için iyi bir ortam olacak. Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç.  Elimizden geleni yapmaya çalışacağız ve bu maçla ilgili özel bir çalışma yapmadık" dedi.

Mankowski, kentte çok iyi ağırlandıklandıklarını ve en iyi tesislerde antrenman yaptıklarını sözlerine ekledi.

TÜRKİYE CEPHESİ

20 Yaş Altı Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Feyyaz Uçar ise maçta oyuna hakim olan takımın galibiyete daha yakın olacağını, bunun da yolunun orta sahadan geçtiğini belirtti.

Gaziantep'in Türk futbolu için önemli bir şehir olduğunu ifade eden Uçar, "Daha önce çok kez geldik. Bu sefer farklı bir görev için geldik. Gaziantepli sporseverlerin gerekli desteği vereceğine inanıyorum" diye konuştu.

Fransa'nın kendilerinden tecrübeli olduğunu söyleyen Uçar, şunları kaydetti:

"Zaman zaman başarılı oldukları kupalar oldu. Fiziki olarak yeterli oyuncunculara sahipler. Özgüveni yeterli bir takım. Kolay bir maç olmayacak. Hedeflerinin final olduğunu düşünüyorum. Zor bir maç olacak. Yenilenin eleneceğini düşünürsek biraz daha temkinli bir maç olacak. En büyük sıkıntımız karşılaşmalara konsantre olamıyoruz ama büyük ekiplerde bu tersi oluyor. Avustralya maçının havasından farklı bir maç olacak. Daha istekli ve zevkli bir maç izlettireceğiz."

Uçar, Türkiye'nin ev sahibi olmasının Fransa için çekinilecek bir durum olduğunu dile getirdi. Fransa'nın kendileri hakkında gerekli analizleri yaptığını aktaran Uçar, "Oynadığımız maçlarda Rize için bir şey diyemem ama Trabzon'da ev sahibi gibi oynamadık. İnşallah bunu Gaziantep'te de başarırız" şeklinde konuştu.

Takımına güvendiğini ve kimseden çekinmediklerini vurgulayan Uçar, rakiplerine de saygı duyduklarını sözlerine ekledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor