FETÖ soruşturmasında Emre ile ilgili ilginç ifadeler

Fetö eski imamı Aksoy, "Emre Belözoğlu'nun nikahını kıydım, benden hocalık yapmamı istedi" dedi.

FETÖ soruşturmasında Emre ile ilgili ilginç ifadeler
FETÖ  Terör örgütü içerisinde uzun yıllar imamlık yapan ve zaman içerisinde örgütle arasına mesafe koyduğunu söyleyen Sait Alpsoy'un iddianamede Emre Belözoğlu ile ilgili ilginç ifadeleri var

 Sait Alpsoy'un ifadesinde, FETÖ soruşturması kapsamında haklarında dava açılan eski futbolcular İsmail Demiriz ve Uğur Tütüneker ile 2000 yılında tanıştığını bu vesileyle de futbolcular Emre Belözoğlu  Arif Erdem, Hakan Ünsal ve Okan Buruk ile tanıştığını ve bu kişilerle sohbet toplantıları vermeye başladığını anlattı.

"EMRE'NİN NİKAHINI KIYDIM...

 Cemaatten gizli yaptığı toplantıların duyulması üzerine İstanbul İmamı Ahmet Kara tarafından cemaatten dışlandığını anlatan Alpsoy, "Arif Erdem bir tarihte bana kız arkadaşı ile birlikte geldi, o bayan ile evlenmesinin uygun olup olmayacağını danıştı, aynı şey Emre Belözoğlu ile de yaşandı.2006 yıllarında Emre Belözoğlu beni aradı, eşi ile imam nikahlarını kıymamı istedi, bende evlerine gidip imam nikahlarını kıydım." dediği belirtildi.

 EMRE HOCALIK YAPMAMI İSTEDİ

 2009 yılında Emre Belözoğlu'nun kendisiyle tekrar irtibat kurduğunu ileri süren Alpsoy, "Emre cemaatten hiçbir hizmet alamadıklarını, bundan dolayı herkesin uzaklaştığını söylediğini, kendisinin teklifi ile cemaate bilgi vermeden kendisinin ayarlayacağı toplantılarda hocalık yapmamı istedi. Kabul ettim. Ancak cemaatin haberi oldu ki Emre bir anda ortalıktan kayboldu, hiçbir sohbet yapamadık" dediği kaydedildi..
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler