Ferrari gözaltı korkusuyla kaçtı

Beşiktaş'ın İtalyan oyuncusu Matteo Ferrari, yeni sezonda kadroda düşünülmediği için Avusturya kampına götürülmemişti.Siyah-beyazlı takımın oyuncusu bir süredir Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenmana çıkıyordu. Ancak son iki gündür tesislere gitme

Ferrari gözaltı korkusuyla kaçtı

Beşiktaş'ın İtalyan oyuncusu Matteo Ferrari, yeni sezonda kadroda düşünülmediği için Avusturya kampına götürülmemişti.

Siyah-beyazlı takımın oyuncusu bir süredir Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenmana çıkıyordu. Ancak son iki gündür tesislere gitmeyen Ferrari'nin Türkiye'den kaçtığı öğrenildi. İtalyan oyuncunun, 20 Şubat 2011 tarihinde oynanan ve 4-2 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle sonuçlanan maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle teknik takibe girdiği ve gözaltına alınabileceği öğrenildi.

Ferrari'nin de yaşanan bu durumu fark edip 8 Temmuz tarihinde Türkiye'den ayrıldığı ifade edildi. İtalyan oyuncunun o maçta Fenerbahçeli Lugano'ya Beşiktaş ceza sahası içinde dirsek atıp kırmızı kart görmesi uzun süre konuşulmuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler